Solceller Västerås

RING OSS - 021-372 46 05

Service

När vi installerar solceller åt er kan vi även erbjuda service på solcellssystemet. Oavsett om ni önskar er solceller på taket, fasaden eller på marken ger vi service på våra solcellspaket. Vi är ett team av servicetekniker som alla har lång erfarenhet och kunskap om solcellsanläggningar. Vi kan även serva befintliga solcellssystem.

Behöver du akut hjälp med solceller? Inga problem, vi erbjuder även jour, telefonsupport och kommer ut och installerar förebyggande serviceprogram så att ni ständigt kan se hur det är ställt med solcellerna.

Så ger vi service av solceller

Att inte upptäcka eller åtgärda allvarliga fel på solceller kan leda till brott mot Elsäkerhetslagen, och Arbetsmiljölagen. Därför är det bättre att förebygga framtida problem.

När ni anlitar oss kan vi erbjuda SolarEdge som hjälper dig som har solceller att kunna begränsa ingående el från det lokala elnätet till fördel för de egna elen från de egna solcellerna. Skulle det sedan var så att ni behöver mer el än vad de egna solcellerna kräver det, kan ni köpa el från det lokala nätet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert på service av era solceller i Västerås!

My Energy Partner AB


Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås

021-372 46 05

[javascript protected email address]

559202-7964


Solceller

Service


logo-image

Om Oss

My Energy Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster och lösningar inom området solenergi och energiförsörjning för fastigheter.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

My Energy Partner AB

Org nr: 559202-7964
Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås
Tel: 021-372 46 05

Hitta hit